Beste geïnteresseerde.

Indien wij een teef hebben die loops gaat worden c.q loops is, hebben wij al een geschikte dekreu op het oog. Als de dekking een feit is, gaan wij de geïnteresseerden die zich al bij ons hadden aangemeld hiervan op de hoogte brengen. Dan is het nog even afwachten, want een dekking wil nog niet zeggen dat dit ook daadwerkelijk resultaat mag gaan geven.

Na ongeveer 30 dagen (gerekend vanaf de datum van dekken) gaan wij dan met de betreffende teef naar de dierenarts voor een zwangerschaps-echo. Dan pas weten we of deze drachtig is. Vanaf dat moment gaan wij pas over tot het uitnodigen van de geïnteresseerden voor een kennismakingsgesprek. Tijdens deze kennismaking laten wij u vanzelfsprekend onze honden en hun omgeving zien, maar ook alle papieren die wij als fokker moeten hebben om via de rasvereniging
GRCN de goedkeuring te verkrijgen om een verantwoordelijke fok te mogen uitvoeren. Ook hopen wij dat tijdens het kennismakingsgesprek er een wederzijdse klik mag ontstaan.

Als die klik er uiteindelijk is, gaan wij een groepsapp aanmaken om de kandidaten verder volledig op de hoogte te houden. Dat doen wij dan met foto's en filmpjes.
Als de teef bevallen is mogen de kandidaten die met ons verder willen gaan na ongeveer twee en halve week individueel op kraamvisite komen. Maar u hoeft niets te missen, want wij versturen zoals al vermeld voldoende foto's en filmpjes van het geboren nest. Na het kraambezoek is het altijd mogelijk om verschillende keren bij ons langs te komen om moeders en kids te bekijken.

De bevalling en verder de eerste fase van socialisatie gebeurt altijd in de huiskamer, zodat de pups dan ook al alle geluiden en indrukken in zich op kunnen opnemen die zo doorgaans normaal bij een ieder kunnen plaats vinden. Denk aan radio en tv, stofzuiger enz.

Tot
zover om u een indruk te geven hoe wij ( en misschien met u ) het nestgebeuren denken te gaan beleven.

Indien er een dekking is geweest of gepland staat plaatsen we dit gegeven op deze pagina. Klik HierMet vriendelijke groeten,
Petra en Jan Miche en alle doggies from the sanpowro.